Biografije i motivaciona pisma kandidata za novo rukovodstvo Udruženja koronarnih jedinica Srbije

Poštovani članovi Udruženja koronarnih jedinica Srbije,

Na osnovu odluke Komiteta za nominaciju za izbore novog rukovodstva Udruženja koronarnih jedinica Srbije, prihavećene su sledeće kandidature:

Za mesto predsednika Udruženja koronarnih jedinica Srbije u mandatu 2023/2024 se prijavio 1 kandidat, prof. dr Predrag Mitrović. Njegova kandidatura je prihvaćena, a njegovu biografiju i motivaciono pismo možete videti ovde i ovde.

Za mesto sekretara Upravnog odbora Udruženja koronarnih jedinica Srbije u mandatu 2021/2022 se prijavio 1 kandidat, doc. dr Ratko Lasica. Njegova kandidatura je prihvaćena, a njegovu biografiju možete videti ovde.

Za članove Upravnog odbora Udruženja koronarnih jedinica Srbije u mandatu 2021/2022 se prijavilo 4 kandidata i to: prof. dr Goran Davidović, doc. dr Nemanja Đenić, prim. dr Dubravka Rajić i dr Vanja Balšić. Na osnovu odluke Komiteta za nominaciju za izbore za novo rukovodstvo Udruženja koronarnih jedinica Srbije prihvaćene su kandidature sledećih članova: prof. dr Goran Davidović, doc. dr Nemanja Đenić i prim. dr Dubravka Rajić. Kandidatura dr Vanje Balšić nije prihvaćena, obzirom da po Statutu Udruženja koronarnih jedinica Srbije nije moguće biti član Upravnog odbora u više od 2 mandata.

Biografiju prof. dr Gorana Davidovića možete videti ovde.

Biografiju doc. dr Nemanje Đenića možete videti ovde.

Biografiju prim. dr Dubravke Rajić možete videti ovde.

Izbori za novo rukovodstvo će biti održani od 26. oktobra do 01. novembra 2020. godine. Svi aktivni članovi Udruženja koronarnih jedinica Srbije će putem email adresa moći da glasaju za izbor novog rukovodstva Udruženja koronarnih jedinica Srbije, o čemu će dobiti naknadna email obaveštenja.

About the Author :

Leave a Comment